​✓ Specialister på området

✓ 24 timers service​

​✓ Konkurrencedygtige priser

Udførselsangivelse med automatisk E-export

Hos NJ Spedition tilbyder vi hurtig og nem udførselsangivelse med E-export til alle typer virksomheder i Hvidovre, samt resten af landet. Der er meget tid at spare ved at benytte et automatisk system som E-export, som er Skats eksportsystem. Det kan vi hjælpe med at få implementeret hos dig, så al papirarbejdet bliver mere overkommeligt.

I forbindelse med E-export kan vi tilbyde:

  • Standard udførsel
  • Udførsel fra toldoplag
  • Udførsel efter passiv/aktiv forædling

Har du brug for en kyndig og erfaren ekspert på området, har du altid mulighed for at rådføre dig med os samt få os til at eksekvere på alle de opgaver, der har med eksempelvis udførselsangivelse at gøre.

Prøv E-export på din arbejdsplads og spar tid

Manuelt og administrativt arbejde kan for mange virksomheder være en hæmsko. Derfor tilbyder vi vores services inden for automatisering med udførselsangivelse med E-export og aktiv forædling.​​ Vi er et erfarent firma, der hver dag hjælper mange virksomheder med at få en mere effektiv arbejdsgang.

Ønsker du at spare tid og få mere tid til at udvikle din forretning og være der for dine kunder, tager vi gerne en uforpligtende snak om dine muligheder for at få et smartere og mere intelligent system på din arbejdsplads.

DMS-Export d. 1/5-24

​Er i klar til det nye DMS-Export system, som udkommer d. 1/5-24?
Det er vi, går i produktion d. 2/4​-24.

​Kontakt os for flere informationer og priser

Er du interesseret i at høre om dine muligheder inden for udførselsangivelse, E-export og aktiv forædling, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for at høre om vores services og priser.

Kontakt os på telefon 36 77 89 11, eller skriv til nj@njspedition.dk for yderligere info om E-export og meget andet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

NJ Spedition ApS

CVR: 26272912 

Kontakt

Telefon: 36 77 89 11

E-mail: fn@njspedition.dk