Fortoldning med mange års erfaring

Hos NJ Spedition tilbyder vi fortoldning til virksomheder i Hvidovre, samt resten af landet, som har brug for professionel assistance til at få styr på alt det formelle med told. Der er mange muligheder inden for fortoldning, og det kan være vanskeligt at holde tråd i alt papirarbejdet omkring import og eksport.

Reglerne omkring fortoldning er meget firkantede, og er der ikke styr på papirerne, så kommer varerne ikke frem, hvilket selvsagt er et stort problem for både afsender og modtager. Vi kan håndtere det hele for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi har mange års erfaring og indsigt i, hvordan man udfører jobbet korrekt i forhold til toldbehandling og importafgift.

Elektronisk fortoldning eller papirer

Hvad enten I foretrækker fortoldning elektronisk eller i papirform, har vi kompetencerne til at løse opgaven effektivt og professionelt. ​I kan få forsendelserne hurtigst muligt eller få sendt dem afsted hurtigt. Vi har fokus på jeres behov og kan imødekomme unikke ønsker.

Vi kan sørge for alt fra opsplitning af MIO og fuldstændig fortoldning til efterregistreringer og fortoldning med End-use-bevilling. Vil du hellere bruge tiden på noget, der giver dig værdi, så lad os om at gøre det, vi gør allerbedst. Og det er blandt andet fortoldning, som vi har speciale i.

​Kontakt os og få et tilbud på din opgave

I er velkomne til at kontakte os på telefon 36 77 89 11, såfremt I har brug for yderligere information omkring vores arbejde med fortoldning. Eller I kan skrive til os på nj@njspedition.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

NJ Spedition ApS

CVR: 26272912 

Kontakt

Telefon: 36 77 89 11

E-mail: fn@njspedition.dk